En l'àmbit ecològic ens trobem envoltats de grans Parcs Naturals, com ho son Els Aiguamolls de l'Empordà, Parc de l'Albera , Parc del Cap de Creus , Les illes Medes.

Practicar golf, fer senderisme per les numeroses rutes de montanya o la practica del paracaigudisme són altres de les moltes ofertes esportives que es poden realitzar a la zona.

En l'àmbit cultural ens trobem envoltats de monuments i vestigis del passat , destaquen exemples del romànic català més pur, com el Monestir de Sant Pere de Roda, viles que conserven el seus espais històrics . Els famosos assentaments greco - romans de Empúries . Pel que fa a la modernitat , l'esperit de Salvador Dalí plana per aquestes contrades . El Teatre - Museu Dalí de Figueres, La Casa de Port Lligat i el Castell de Púbol. 

Els amants de la nit poden gaudir de les tranquil·les terrasses a la llum de la lluna, dels bars de nit o de la visita als casinos a provar la sort.

Pels qui volen descansar i gaudir del mar i de la platja trobarà amples platges i recollides caletes amb uns dels nivells de netedat més alts de la costa, les banderes blaves aconseguides en son testimoni. Son tantes i tantes les coses per veure i descobrir, que ens es impossible de resumir-ho en aquestes pàgines, per això us invitem a visitar-nos i a passar uns dies amb nosaltres. 

turisme@calandreu.com